Szkło Pilkington Optiphon

Aluminium-glas fasader in kommersiella objekt

4 December 2017|Posted in: Uncategorized

Aluminium-glas fasader är snygga och moderna och finns idag på många kommersiella objekt. Det kan vara något klassiskt som blandas med modern stil, och som bildar ett fräscht, nytt intryck. De är långlivade och energieffektiva. Man får ett intryck av klass och fri design. Just fri design är något som byggnader med aluminium-glas fasader möjliggör.

Szkło Pilkington Optiphon
Autor: Pilkington
Źródło: Pilkington

Mängder av former och stilar som sätter en personlig prägel är bara några av de slående egenskaperna som nya fasader ger. Många byggnader med lång och gammal historia, renoveras med nya fasader. Det resulterar i ett effektivt och ett välinvesterat ingrepp som inte förstör de traditionella formerna. Istället blir byggnaderna hållbara och användbara. Att kunna “återanvända” hus är viktigt. Detta både med tanke på miljön och för att bevara historia och för att behålla traditioner (klicka här www.nssab.se). Härliga hus ska kunna bebos och samtidigt vara bekväma och snygga. Självfallet är det så, att allt och alla ger efter med tidens gång, men man kan alltid åtgärda problemen och bevara.

Som tidigare nämnts, finns det en personlig antydan på många kommersiella objekt. Antydan av att det finns en tanke, en människa, ett liv bakom ett hus. Det är vackert och det får huset att växa i åskådarens och ägarens ögon. Man ska inte begränsas och det är något som objekt med vackra fasader verkligen inte är.

I princip sätter glas och aluminiumfasader ingen gräns på kreativitet. De är stilfulla och praktiska. Att underhålla dessa typer av fasader är enkelt, underhållningen är näst intill obefintlig. Att ha ett vackert hus utan att lägga manken till, tänk att det går.