Viewing: vattensporter

Nov 12

November 12, 2014

biurowce

Aluminiumpartier och aluminium-glas-fasader

Aluminiumpartier används exempelvis i dörr- och fönstersystem, fasadsystem och i entrépartier. Det finns också partier som passar för inglasade balkonger. När det handlar om partier i dörr- och fönstersystem kan man många gånger välja mellan om man vill att dörren eller fönstret ska vara inåtgående eller utåtgående.

Posted in vattensporter | By

Sep 15

September 15, 2014

Träfasader - www.nssab.se

Träfasader och alucobond fasader

Valet av husfasad har stor betydelse för ett hus utseende. Även om det är ett grundläggande krav att en fasad ska skydda mot yttre faktorer som temperaturskillnader, sol, vind och vatten så bör man inte underskatta utseendets betydelse. Ett hus utseende är en viktig del av hur man trivs med sitt boende. En fasad kan t.ex. påverka hur ett hus smälter in i sin omgivning.

Posted in vattensporter | By

Jul 25

July 25, 2014

biurowiec

Aluminium fasader

Glas-aluminium fasader kan användas på alla slags hus och byggnader och på såväl vanliga bostadshus som på flerfamiljshus, höghus, kontor och offentliga byggnader. Medan aluminium fasader används på byggnader i de flesta storlekar är glasfasader ofta avsedda att användas för större offentliga byggnader inne i städerna, det kan till exempel röra sig om skyskrapor, sjukhus, höghus och kontorskomplex.

Posted in vattensporter | By

Jul 25

July 25, 2014

Dolcan

Husfasader i trä och aluminium

Fasaden är husets ansikte utåt och är en stor del av husets personlighet. Den ska ge skydd mot väder och vind och samtidigt vara trevlig och välkomnande. Fasader finns i flera olika material och kan vara utformade på många olika sätt. Undersök fasaden en gång om året för att upptäcka eventuella problem i tid, så håller den länge.

Posted in vattensporter | By